miércoles, 8 de febrero de 2012

Joves amb classe (2)

Caravaggio. Descans a la fugida a Egipte (detall) 1597


El professor Lorenzo Coppola ens torna a convidar a assitir a una xerrada amb concert des del departament de Música Antiga. Es farà a la sala d'orquestra de l'Esmuc (Edifici l'Auditori, Carrer de Padilla 155, tercer pis), així podrem aprofitar per visitar l'escola per dins i veure com es treballa en un espai tan bonic dissenyat pel Rafa Moneo. Què tal la idea de barrejar arquitectura elegant i funcional amb música clàssica? Animeu-vos, és gratuït.


Dijous 9 de febrer 19h


el programa:


- W.A. Mozart, aria en Mib para soprano y orquesta "Misera, dove son" KV369   (6')




- J.Haydn: Sinfonía en re mayor n.53 "L'Impériale" (25')






Comentari post concert:


A l'agradable i càlida sala d'orquestra de l'Esmuc, va començar amb un pèl de retard i amb un públic no massa nombrós, la xerrada entusiasta del prof. Coppola, que serví d'introducció a la preciosa peça de Mozart, fent-nos partíceps del detalls per gaudir-la encara més. La soprano va fer una feina molt lloable perquè no és un fragment gens fàcil i els joves van atacar les cordes de tripa amb la delicadesa que Mozart demana. 


Van viure després, la dramatúrgia musical de la Imperiale des del principi, gràcies a l'explicació del professor, que també va interpretar amb els gestos del seu cos totes les dinàmiques de la magnífica simfonia de Haydn, els moviments primer i quart de la qual, serviren de bisos, per resaltar i copsar les sorpreses i genialitats del músic.


Es pot tornar a sentir dissabte 11  a les 19.00, al mateix lloc. Hi esteu convidats.





No hay comentarios:

Publicar un comentario