jueves, 24 de mayo de 2012

Gràfics OBC

Dissabte passat ens van regalar als abonats de l'OBC una làmina més gran que un DINA3 amb un trist  esbós a llapis de l'ikebana o capsa de música o el que vulgueu interpretar que representa a l'auditori de Barcelona. Si es mira d'aprop es nota que es tracta d'una impressió d'un dels gràfics digitals que l'estudi Serial Cut ha creat per la nova imatge de l'Auditori. No calia: no sabem que fer-ne de la làmina, hagués estat molt millor regalar-nos un descompte per concerts com han fet els darrers anys. Encara guardem altres regals inútils com una batuta de fusta que sembla més una agulla de tricotar en una capsa negra de luxe. Tal i com estan les coses, els gerents podrien prescindir de fer-nos obsequis als fidels abonats, que ho entendríem.




Del que volia parlar, però, és de l'encertada imatge que han triat pels programes de les temporades de l'orquestra simfònica, la banda municipal i activitats educatives. Com una capsa de sorpreses, en tots els quadres surten instruments en formes fluïdes amb les boniques textures de les fustes i els metalls, acompanyades dels rectangles que evoquen les plaques d'acer i les finestres de l'edifici (només dues pegues: què fan els tous culebrots de peluix al programa de Auditori més i aquesta música tan soseta de fons?),

7 comentarios:

  1. Me gusta eso de presentar la música como algo saliendo de la caja de un mago.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les retallades a la cosa pública donen lloc a accions ridícules, com la que expliques. Als treballadors públics ens han retallat el sou dues vegades, aquest estiu quasi no hi ha paga doble però... l'Artur ens ha enviat una felicitació (virtual) per sant Jordi amb unes inesperades imatges de... la muntanya de Montserrat! Perquè li anem a demanar miracles a la moreneta?
      Suposo que es deuen esforçar en ser baratos i imaginatius, però d'on no n'hi ha no en raja.

      Eliminar
    2. A mi también, Maac, se imagina uno magia, sorpresa y emoción.
      Lluís, als de la concertada també ens retallen igual, però vés que no hem tingut el plaer de rebre la cutrepostal del Capità, privilegiats!

      Eliminar
    3. Como ya sabes, te he concedido el honor de recibir el premio-condena Liebster Blog

      Eliminar
    4. premio cadena, no condena, Maac! gracias!

      Eliminar
  2. La música emprada és tan desconcertant com el rumb que està prenent L'Auditori.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. esperem que l'Auditori no es trobi amb més tempestes, toca la calma.

      Eliminar