miércoles, 27 de noviembre de 2013

Wagner/Verdi 200 i com ho celebra Barcelona




A Barcelona, més prostituïda i venuda que mai, li venen aires de cultura per vendre molt la nit propera, que s'acosta Nadal i s'ha de fer calaix. Compte, no es maregin en llegir el Koncept de la gran aventura urbana que ens proposen:

Aquest any The Shopping Night Barcelona commemora el bicentenari de dos grans compositors, estilística i artísticament oposats, però ambdós icones de l'òpera, Giuseppe Verdi i Richard Wagner. El 28 de novembre sonaran per Passeig de Gràcia les notes que composen la melodia del brindis de La Traviata de Verdi, la marxa nupcial de Lohengrin de Wagner, el Cor dels esclaus en Nabucco de Verdi, la cavalcada de les Valquíries de Wagner o la marxa triomfal d'Aida. Serà una nit màgica, on la cultura inundarà els carrers amb l'òpera com a banda sonora. Grans sorpreses us estan esperant. Recorda, el 28 de novembre Passeig de Gràcia es convertirà en el que Wagner definiría com una obra d'art total.

El teatre serà el Passeig de Gràcia, l'orquestra la formen les botigues, el cor fet pels promotors de tan cultural proposta, entre altres l'Ajuntament, i activitats com ara

La Cavalcada de les Valquíries !Brunilda i les seves 8 germanes cavalquen al centre del Passeig de Gràcia.Coreografia eqüestre, on els vestits de les amazones han estat creats especialment per a TSNB.

Fóra una gran nit per muntar una mani anticonsum i anticultureta ben sonada, i que vinguin els mossos i les seves pilotes o que provin els nous projectils, que no fan tanta pupa. Què puta i Ramoneta s'ha tornat la Barcelona on visc. 

I a sobre ens makinegen la música:


6 comentarios:

  1. Da mucha vergüenza ajena. En su época, estos dos compositores eran de lo más populares (especialmente Verdi). Hoy en día, la gente sólo soporta los fragmentos más manidos. Vamos de mal en peor.
    Me entanta tu cruzada contra la cultureta :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. todavía hay quien defiende que estas movidas culturaloides es mejor que nada. Es totalmente contraproducente.

      Eliminar
  2. Anoche, a la salida del concierto de Kremer y Argerich, pasé por Paseo de Garcia, de la música al ruido. Y había mucha gente, a las 12 de un día laborable, esperando no sé qué. Estan locos estos romanos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. vaya guinda de tu noche.. voy a leerte a Ancha. Vas hoy a Hummel&Holst? me, yes.

      Eliminar
  3. Josep Olivé

    Buf, què fashion, què guai del paraguay! Nosaltres si que en sabem de fer homenatges guais! I el mon encara no s'ha enterat d'aquesta macro-cel.lebració? Si és que no ens volen ni ens entenen! Enveja, això és enveja! I la que ha montat la prestigiosa i super-super-super guai Bibiana amb la convocatoria galàctica super-fasshion-cultureta-exponencial? I lo que ens té preparat el proper any el prestigios i cèlebre historiador Toni Soler fent de comissari de no sé què? I per acabar la festa un Mikimoto que va de senyor encorbatat i molt seriós ell... La TV3 surt molt rentable per a certes productores, els hi reparteix feina extra. No sé per què a casa nostra fem tants acudits de la Botella quan aqui tenim materia per tronxar-nos. No sé si riure...o plorar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ha ha, material de sobres. Ara comença el gran congrés histèric i històric de la Catalunya matxacada. I el Masca va deixant fent caques a tot arreu. Cultureta!

      Eliminar